Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Borduren

BorduurpakkettenBorduurpakkettenOp het gebied van borduren kunnen wij u alle benodigdheden leveren. Wij hebben een grote wand met complete borduurpakketten. Ook hebben wij een aantal borduurpakketten voor kinderen zodat zij het kunnen leren. Of kussens om te borduren voor ouderen die het iets minder goed zien. Wij kunnen u de borduurpaketten van Permin of Copenhagen, DMC, Eva Rosenthal, Lanarte, en Vervaco leveren.

Mocht u aan het borduren zijn en tekort aan borduurzijde komen, hebben wij alle mogelijke kleuren DMC borduurgarens te koop. Ook hebben wij een ruim assortiment aan stramien/aftel-stof en AIDA wat aan de meter te koop is. Wilt u een origineel kado geven? Dan kan u eens denken aan handdoeken of slabbetjes met een rand om te borduren. Zo'n persoonlijk kado krijg je niet vaak! Verder hebben wij ook een ruim assortiment van boeken met borduurpatronen.

Kledingrepartie wandKledingrepartie wand

Voering

Wij hebben een goede kwaliteit stretch voering te koop. Loop gerust binnen om te kijken of uw specifieke kleur voering er tussen zit.

 

Wol

Voor ons assortiment breigarens hebben wij 2 vaste leveranciers: Phildar en Schachenmayr Nomotta. 

Van Phildar hebben wij de: Partner 6, Partner 3,5, Phil Douce, Phil Lambswool en Phil Coton 4.

Van Schachenmayr Nomatta, allias Coats, hebben wij de: Catania, Merino Extra Fine 120, Impressione,  Durable cosy fine en Regia Sokkenwol.

Kom gerust langs en maak uzelf enthousiast om de breipennen weer op te pakken.