Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Borduren

Op het gebied van borduren kunnen wij u alle benodigdheden leveren. Wij hebben een grote wand met complete borduurpakketten. Ook hebben wij een aantal borduurpakketten voor kinderen zodat zij het kunnen leren. Of kussens om te borduren voor ouderen die het iets minder goed zien. Wij kunnen u de borduurpaketten van Permin of Copenhagen, DMC, Eva Rosenthal, Lanarte, en Vervaco leveren.

Mocht u aan het borduren zijn en tekort aan borduurzijde komen, hebben wij alle mogelijke kleuren DMC borduurgarens te koop. Ook hebben wij een ruim assortiment aan stramien en AIDA wat aan de meter te koop is. Wilt u een origineel kado geven? Dan kan u eens denken aan handdoeken of slabbetjes met een rand om te borduren. Zo'n persoonlijk kado krijg je niet vaak! Verder hebben wij ook ruim assortiment van boeken met borduurpatronen.

 

Fournituren 

Bij fournituren kunt u denken aan allerlei benodigdheden voor naai- of herstelwerkzaamheden. Wanneer u een specifieke vraag heeft, loop gerust binnen. Wij kunnen u altijd advies geven over de meest praktische en nette oplossing. 

Een kleine opsomming van ons assortiment is: Lint, band, kant, knopen, ritsen, reparatiedoek of applicaties, schoudervullingen, naaigaren, lockgaren en borduurgaren. Ook andere accessoires zoals kussenvullingen en naaidozen zijn bij ons te koop. 

 

Voering

Onze collectie voering bestaat voor een groot deel uit alle beschikbare Bremsilk voering. Bremsilk is een uitmuntende kwaliteit voering die niet statisch is en waarvan de kleuren ook na het wassen mooi blijven. Loop gerust binnen om te kijken of uw specifieke kleur voering er tussen zit.

 

Wol

Ons assortiment breigarens bestaat uit zeer diverse soorten. Wij hebben hiervoor 2 vaste leveranciers: Phildar en Schachenmayr Nomotta. 

Wij hebben ook een grote collectie aan breiboeken. Dit kunnen breipatronen zijn voor baby's, kinderen of volwassenen. Ook hebben wij leerboeken om te leren breien of haken.

Kom gerust langs en maak uzelf enthousiast om de breipennen weer op te pakken.