Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Wij streven er naar om een uitgebreid assortiment aan producten te voeren. Wij willen iedere klant persoonlijk aandacht schenken. Handwerk Speciaalzaak De Pauw streeft er naar een steeds met de mode mee te gaan. 

Handwerk Speciaalzaak De Pauw is sinds jaar en dag gevestigd in het oude dorp van Huizen. Na een aantal verhuizingen is het terecht gekomen in het centrum van Huizen. Lange tijd is dit bedrijf gerund door Jacob en Alie Zeeman. Sinds 1 september 2009 hebben wij, Jan en Anita, dit bedrijf over genomen. En sinds 1 maart 2019 zijn wij gevestigd op Achterbaan 32. 

Na de overname is de collectie enigszins veranderd. Doordat wij al een Naaimachine Speciaalzaak hadden (Bos Naaimachine Speciaalzaak), hebben we de naai-, lock en borduurmachines daar onder gebracht en zijn wij ons geheel gaan richten op het handwerken. Naast onze uitgebreide collectie op het gebied van breien, haken en borduren, bieden wij u ook een groot assortiment aan fournituren , zoals: garen, knoopjes, ritsen, elastiek, (machine-)naalden. 

Door steeds weer nieuwe inspiratie en nieuwe trends heeft onze winkel u iedere keer iets nieuws te bieden.